Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, May 13, 2010

Brosur untuk Aida Collection

Bismillah...


hehehe...gelak dulu boleh...??
ok..u all mesti ingatkan sblm ni umie pernah cerita kat blog ni pasal umie berniaga tudung tp bukan secara online la...umie antar stok tudung ni ke Sarawak..

so kakak yang jual tudung ni ada ngiau-ngiau kat umie dia nak wat brosur utk tudung dia jual tu...tp dia x la kreatif nak design brosur ni...
so umie dengan sukarela nak wat kan yang simple² je la untuk dia...

tadddddddddddaaaaaaaaaa...




dah siap dah...hehehhe

tema yang umie wat..of coz la pink kan..hehheh



ni la sebahagian tudung yang dijual tu...

Hujung minggu ni umie nak tambah lagi stok tudung tu..so..nantikan kemunculan tudung-tudung terkini di Aida Collection
so kepada customer² di Sarawak..apa tunggu lagi..jom la terjah Aida Collection ni...
dia boleh datang ke tempat anda..just call atau mengunjungi rumah nya...

Kak Aida

♥Aida Collection♥

019 - 8417576

No. 229,

Lorong 5,

Taman Tupong Jaya 1,

Jalan Astana,

93050 Petra Jaya Kuching




Mari-Mari...siapa cepat dia dapat..harganya berpatutan dan harganya lebih murah dari pasaran di Sarawak....

P/s: umie berterima kasih la kat Aiz sb kerana kartun bertudung tu la umie gunakan utk tempek kat brosur umie...

3 comments:

  1. lamak sik molah brosur mie. mun di INTAN dolok hari hari molah brosur. Pandei kitak molah...tapi semestinya PINK IN KALER.

    ReplyDelete
  2. hehhehe..yalah tek..warna pink ya nang x pat tinggal la...sesuai utk org puan bah..hahhaa

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...