Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, May 21, 2010

Genap Seminggu dah...

Bismillah....


Dah genap seminggu dah umie x hapdet ini blog
busy memanjang je minggu ni dan minggu lepas..

minggu ni tadi umie exam KPSL..bak kata kawan umie exam kapal selam..hehhe
then minggu depat lak lagi la busy..outstation ke Melaka sb jadi urusetia kursus induksi...

so..kalu ada masa nanti umie hapdet lagi yer..
Petang ni pulak ada Hi-Tea kat Equatorial Bangi...

so lain kali la umie update..nak selesaikan kerja sikit ni...
ok..tata....titi....tutu....



2 comments:

  1. salam


    exam KPSL tu apa ye? hehe
    busynye dia.. :)

    ReplyDelete
  2. wasalam...

    akak..exam KPSL tu Kenaikan Pangkat Secara Lantikan...ni nak try kalu ada rezeki nak naik pangkat..amin..insyaAllah....

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...