Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, July 25, 2011

::Paintball at Bukit Gambang Resort City, Kuantan::

Assalamualaikum...

Ahad lepas..umie g teambuilding anjuran Bahagian umie...lebih kurang 50 org yang pergi..target sebenar peserta adalah seramai 64 org..memandangkan ada yang tolak dan nak g siri ke 2 so..kitorg KIV jer nama tu utk next siri sb next siri pun akan wat teambuilding ni kat sini gak..
tempatnya best..menarik dan byk aktiviti..

ada 1 permainan ni yang umie dah lama nak amin..then..umie pun dah main..memang puas hatila..sb seronok...
permainan yang umie maksudkan tu adalah paintball...
u all dah pernah try...??? wajib mencuba...dan redha ngan tahan sakit kena tembak jer lah yer..nasib baik badan x lebam-lebam..umie just kena kat atas tangan je..itu pun kulit dah mengelupas lepas kena tembak tu..



see..ada buktikan umie pakai body cover n pegang senapang paintball tu kan..ko ada??? hehhehe..rugilah sesiapa yang x g teambuilding siri 1 tu...we all dah merasa semuanya...u all tengok gambar yang umie ambik pun tengok dah seronok...blm lagi u all try semua permainan tu...heheh..


yang veteren mcm cc noorlia(cc hrmis), kak asiah(operator) n kak normahs(kewangan) yang umur diorg ni dah menjangkau 50-an..still gak mencuba..hehhee...
mula-mula umie kata x nak main sb tkt sakit...then rasa tercabar lak tengok yang veteren ni main...


kalau dah pakai mask ni mesti x dapat nak cam dah siapa kan..hehehe



muka ceria jer nak g main..tp main sekejap jer..kalau dah semua dalam team tu dah kena tembak..so kena out..tukar ngan org lain lak...


ni kitaorg gelar askar wataniah sb semuanya perempuan..
maizatul(baju putih) dia berjaya dah ambik target(bendera kumpulan) tp sayang time dia nak bawa lari bendera tu urus setia(musuh) tembak dia dari belakang...


nilak group majoriti lelaki tp 1 jer perempuan...
actually kalau ikutkan ada 4 kumpulan dan setiap kumpulan pecah 2 lagi..so semuanya ada 8 team yang main..dan setiap group akan lawan urus setia yang hanya 3-4 org jer yang main...tp diaorg memang terer la sb mb dah biasa main kot...

so u all bila lagi nak try main???




13 comments:

  1. besnyer...kiteorang dah lama takda aktiviti kat luar camni..jeles..hehe

    ReplyDelete
  2. @Ayuraza

    jom aa..wat kat gambang...bulan 9 ni nak wat 2nd teambuilding lagi..

    ReplyDelete
  3. yer...tere bertembak juak kitak eh....

    ReplyDelete
  4. gaok2 jak lok..hihihi...sporting juak sidak nya owh. best mun dapat join aktiviti kedak tok

    ReplyDelete
  5. brape satu game?

    ReplyDelete
  6. Salam..mcm nk contact dgan organizer paintball tu?ade number die x

    ReplyDelete
  7. Salam..mcm nk contact dgan organizer paintball tu?ade number die x

    ReplyDelete
  8. @Anonymous
    harga termasuk dlm pakej teambuilding.

    ReplyDelete
  9. Amira: blh call ke gambg resort tu sb aktiviti ni semua under resort tu.

    ReplyDelete
  10. Kat gambang eah?

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...