Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, June 07, 2010

Sarapan Pagi Hari Sabtu

Bismillah.....


Tajuk: Sarapan Pagi
Bertempat: Coffee Village
Tajaan: Mr. Hubby



Seperti biasa..hari Sabtu..masa untuk bersenang lenang...
Hari Sabtu untuk sarapan di luar bersama dengan buah hatiku sayang...Mr. Hubby..hehehhe

So Sarapan pagi hari sabtu tu mr. hubby ajak umie g sarapan di Coffee Village. Dah 2x dah g sarapan di sini...kali pertama sarapan kat sini time ofismate mr. hubby excident kat simpang x jauh dari Coffe village ni...then kali ni second time....tempatnya memang kat tepi jalan je..tp kena U-Turn la jugak..x jauh dari Kampung Limau Manis..sapa² yang dok Kajang, Desa Pinggiran Putra @ Putrajaya tu mungkin tau tempat ni...mula² dulu umie xtau gak adanya kedai makan kat sini..tula secara kebetulan kawan umie xcident kat situ....
ni la rupa kedai tu....



sarapan pagi umie..nasi lemak biasa dan seketul karipap sardin dan air teh ais (2 gelas k....hehehhe)




ni pulak pemandangan sekitar Cofee Village tu..ada kolam ikan..boleh memancing kat sini...



ni pulak ada kedai makan gak tp khas utk Nasi Beriani

So kepada sesiapa yang nak test makan kat sini..sila la...so far..okla.. makan kat sini..sedap tekak je..hehhehe

ok..next n3..umie nak cerita pasal umie g Giant Nilai lak yer....


3 comments:

  1. wah...cantik temptnya...

    makanan sedap tak..harga pula mcm mn..berpatutan or mahal sikit..?

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    ALAHAI PEREMPUAN

    ReplyDelete
  2. umie, mahal tak kat situ? ina baru je lalu sana semalam gi umah cousin tapi tak sempat nak singgah, aisy ngantuk

    ReplyDelete
  3. nabilah: so far ok kot..kalu mahal pun mungkin gak kot..tp x la mahal sgt...ok ok jer...

    ina: ok rasanya..hehhehe..biasanya hubby yang bayar..tu yg xleh nak agak mahala atau x..hahha

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...