Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, June 07, 2010

Red Hot Sale Focus Point

Bismillah....


Lepas je sarapan kat Coffee Village, umie dan Mr. Hubby g berjalan-jalan pulak ke Nilai...Singgah jap kat Stesen Minyak nak beli Touch n Go.....

!st time jejak kaki ke Giant Nilai Nilai ni..lepas ni..InsyaAllah..ni jelah tempat paling dekat kalu nak pergi...

Tujuan datang ke sini adalah jenjalan sambil shopping barang dapur....
sambil tu usha kedai-kedai yang ada kat situ dan sampai la umie berkenan nak masuk ke satu kedai iaitu..








Focus Point

Sekarang ni Focus Point tengah wat sales...apa lagi..time ni la nak tukar spek..nak beli spek baru dan sebagainya...
so umie pun x lepaskan peluang nak grap la sunglass....

dulu..kalu masuk kedai spek mata..asyik tukar spek mata je..sekarang ni umie dah x pakai spek mata dah..just pakai sunglass je kalu cuaca panas sb umie ni ada rabun silau...



so..tengah belek-belek spek kat situ...umie decide nak ambik spek bonia ni....


ni spek pasar malam umie pernah pakai...x pakai sgt pun sb sblm ni umie pakai spek mata kan..so xdala pakai spek ni..ada pun sekali 2 je...spek ni umie beli time outstation kat Perak..dah 3 thn dah...start umie selalu outstation wat HRMIS dulu...

so..nilah spek mata baru umie....hehhehe...lebih kecik dari spek yang atas tu...

Nampak x result kat atas tu...tu la result umie cek mata tu...maksudnya umie sejak guna Permata Hijrah ni memang ada kesannya..degree mata umie dah makin kurang..kalu sebelum ni degree mata memang 100++ ..yang belah kiri tu ha..tinggal 25 then silau belah kanan lak 0....so kena teruskanlah guna Permata Hijrah ni...kalu sesiapa nak try...try la Permata Hijrah ni...

2 comments:

  1. berkesan eh permata hijrah tu..nak try jugak la umie..

    ish hebat!!ina suka sunglass

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...dah 2 bulan sejak bulan 3 hari tu umie x pakai dah spek mata..kabur tu memang ada lagi tp boleh lagi kalu x pakai..hehhe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...