Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, June 04, 2010

INSTUN a.k.a Institut Tanah dan Ukur Negara

Bismillah....

alhamdulillah...petang gini baru ada masa nak update blog..padahal tengahari tadi masa pjg tp umie habiskan masa nak update senarai nama peserta induksi kursus yang baru...

N3 yang lepas umie ada bagi tau yang umei g riki tempat kan..so nilah dia tempat yang umie riki hari khamis ri tu...ada beberapa gambar umie ambik...kepada u all yang nak buat kursus tu..tempat ni sesuai gak la tp....hahhaha...ada tapinya lagi tu...tp..tempat ni byk tangga la..tidak sesuai utk org yang sakit lutut dan sakit kaki...

so meh kita tengok gambar umie ambik k...

ni la gambar 1 yang umie ambik...perjalanan ke sini mengambil masa 2 jam la dengan tol rm15.00++ gitu..dekat jer dari tol...kalu x silap umie masuk tol Behrang...hehhee..sorila..time nak sampai tu umie tertido la pulak..yang umie perasan..time nak sampai tol...


nila permandangan Banjaran Titiwangsa..umie pun x perasan sebenarnya yang tu adalah Banjaran Titiwangsa..tempat ni lebih kurang berada di kaki banjaran la ni..sebab tu udaranya sejuk dan berkabus...





1st tempat pegawai tu tunjuk adalah ke Auditorium..besar jugak tempatnya...




ni pulak mini teaternya..boleh muat 40-50 org gitu



ni pulak bilik induksi..sungguh luas dan besar, boleh muat 100 org...





ada swimming pool...hehhe..boleh berenang-renang...




dewan makan untuk peserta INSTUN sahaja


ni pun sama gak dewan makan khas utk peserta INSTUN sahaja




Blok Akademik B..semuanya bertangga




Blok Akademik C dan dibawahnya ada kafeteria berbayar utk lain-lain kursus selain peserta INSTUN





ni pulak bilik tein sharing...oklah biliknya..ada iron...tempat sidai baju kat luar...




ni pulak bilik Eksekutif...bed dia besar...hehehhe..biasanya utk urusetia dan penceramah memang sesuai la...





ni pulak gambar sje nak tempek kat sini....


umie harap u all puashati la dengan gambar yang umie ambik tu...
sebenarnya umie suka gak tempat ni...tp masalahnya bertangga tu la yang x tahan tu...berbukit-bukit lak tu..mana2 ada tangga..samada naik atau pun turun...
ada pegawai kat situ pun dah gelar INSTUN ni Institut Turun Naik...hehhehe
logik gak nama tu...

so far..umie tengok tempat ni ok..so kalu ada agensi nak booking tempat tu...mostly tahun ni dah nak penuh...sampai sebelum puasa pun dah ramai dah booking...kalu x silap umie blik ada 200++ je rasanya...kalu dah ada samapai 5 kursus kat situ penuh juga tempat tu nanti...

so..tu jer la dari umie...see yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...