Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, July 26, 2011

::Flying Fox::

Assalamualaikum....

Antara aktiviti yang mencabar adalah flying fox...
time aktiviti teambuilding ni byk yang umie xdapat nak join sb kekangan nak ambik gambar dan keadaan kaki umie yang sakit lepas wat night walk mlm tu..berjalan waktu malam dengan keadaan mengharapkan 1 torch light dan harapkan bulan di atas sana jer..berjalan lak kat lereng bukit..memang menguji kesabaran...

pada siang hari ke 2 lak..start dari pagi sampai la ke tengahari memang kerjanya di padang jer...
umie la yg byk bawa muatan lebih sb bawa kamera nak capture saat indahtime wat aktiviti...
walaupun umie x guna kamera ofis..umie x kedekut nak ambik gambar org lain..tugas pun urus setia..sb ramai org xtau dan merungut sb gambar diaorg x byk umie ambik..tp diaorg xtau hakikat yang gambar umie paling sikit..dan umie guna kamera sendiri..dan rasanya x sampai pun 10 keping termasuk dari 3++ keping gambar yang lain...

so far umie puas hati ngan gambar-gambar umie ambik..i llloooooiiiikkkkeeee....

so...lepas jer aktiviti paintball tu..we all terus gerak ke aktiviti kemuncak..dari atas tanah..ni naik ke pokok pulak..actually ada xtiviti sky trail tp umie x g tengok pun..umie just tunggu kat tpt flying fox sb nak naik ke tpt sky trail tu naik bkit..xlarat dah ni...


ni model 1st umie ambik dgn pakai tukang cuci bangunan..eh silap...org naik flying fox la..hehehhe....
mona, pn azah, kak shidah n mimah...


ni lak model yang dah lepas naik flying fox..ceria jer kan..hehhe


yaaahhh...peach...muka mcm x takut langsung...


ni lak model paling senyap..mana x nyer..org lain terpekik..terlolong menjerit ..dia boleh senyap jer..suspen gak sb senyap jer..hehhee..tp dah selesai tu..boleh lak wat aksi..hehhe


ni lak rupanya org yang naik flying fox tu..ada brannn?? umie x berani..takut tinggi..
nanti menjerit nak turun dan suara hilang sb menjerit jer sepanjang slide flying fox tu..heheh



ni lak gaya penebas rumput kat padang tu...heheheh
walaupun pakai gini tp kulit muka tetap gelap gak..org lain xda la gelap mcm umie sb kena sunburn tu...lain kali nak bawa topi la..sb insyaAllah next time..mb siri ke 2 umie g lagi...biasalah urus setia kursus kan..heheh..dan sarung tangan x leh lupa sb biasalah..time teambulding ni la gejala terpegang tangan org bukan muhrim ni memang berleluasa..so..prepare jer bawa sarung tangan..xnaklah dosa suami ku itu bertambah...hehehe..u all fhmkan...hehhe...





1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...