Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, June 18, 2009

Model Bertudung

Contest Model Bertudung oleh ummie_mirahaziq
.
.
.

Syarat2nya adalah seperti berikut:
1. Add blog ummie_mirahaziq di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER ummie_mirahaziq~~~DONE
2.Upload banner contest kat sidebar anda~~~DONE
3.Buat entry khas ngan tajuk " Model Bertudung" & upload gmbr anda.~~~DONE



ni la 1st time umie join contest kat blog..Thanks iza sb iklankan contest ni kat blog iza dan umie berminat la pulak nak join sb suka-suka..then thanks gak wat ummie_mirahaziq sb buat contest ni. Contest ni jela umie boleh masuk sb byk2 contest yang blogger lain wat kebanyakkannya pasal anak dan hari bapa..malangnya umie xda anak lagi then hubby umie pulak blm berpeluang menjadi seorang bapa...
Ni la wajah model tu..hehehe..diri sendiri pulak tu..ni umie pakai utk g kerja ri ni td..then terus ambik gambar sblm buka tudung..ni pun dah sampai rumah then sempat lagi nak posing gambar tudung nyer..umie start dari belajar kat poli lagi memang dah biasa pakai shawl ni then dah kerja pun pakai gak.


4. Dalam entry itu pastikan anda link kan ke ummie_mirahaziq..Bila dah siap..tinggalkan komen di entry ini. ~~~DONE
5. Pemenang akan dipilih berdasar kan dan gambar yang kreatif dan menarik..
6. Hadiah untuk pemenang..adalah koleksi tudung...

PERINGATAN : Pastikan hanya satu gambar sahaja ntuk satu penyertaan..
jadi...tunggu apa lagi...jangan lepaskan peluang ini...

Image Hosted by ImageShack.us

7 comments:

  1. marilah same2 menjoinkan diri..hehe

    ReplyDelete
  2. salam.. ngau mama mia kenah masuk contest ka?

    ReplyDelete
  3. thanks sudi join my contest...salam perkenalan..semoga berjaya yer..

    ReplyDelete
  4. wah..best ni..nk try gak la...heheh..saje suke2

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...