Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, June 20, 2009

donut

Dunkin' Donut bukan...Big Apple pun bukan..ni la donut sedap namanya..hehehehe..umie saje je nak bagi nama tu..kalu x pun donut umie pun boleh gak..sarapan pagi td umie watkan donut ni untuk hubby umie sbnyer...ri tu hubby request nak makan donut yang umie buat sb dia makan donut yang dia beli tu keras...so ri ni la umie berpeluang nak watkan donut utk dia...pagi td dah call kakak nak resepi donut ni..rupa-rupanyer senang je nak wat nyer..just tepung, telur, ibu roti dan majerin/planta dan air susu...senangkan...? kalu senang wat la..hahhaha

pagi td umie kejutkan hubby bangun dari tido nyer sb umie cakap la umie nak g mydin nak beli donut dah siap...umie saje je ckp gitu sb nak soh dia bangun..umie cakap la umie blend gula je...selain gula umie wat sambal pedas untuk hubby kalu x nak gula..cicah je kat sambal pedas tu......muka dia pun blur-blur je..selesai je mandi hubby terus g dapur then tengok umie tengah gorengkan donut untuk hubby..apa lagi happy la hubby sb boleh makan donut yang umie wat sendiri..hehehee..bahagia nyer rasa..Biasanya kalu hubby umie request nak makan something..umie akan buat jugak tp kalu betul2 ada masa free umie akan buat, contohnya mcm waktu holiday sabtu dan ahad ni...


Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...