Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, May 13, 2010

baru nak pakai ker??

Bismillah...

happy..happy...morning glory....
hari ni baru ada masa nak update setelah ada idea nak update blog..semalam..umie menelaah buku..tu yang mcm xda idea nak update blog tp x sabar nak exam je rasa ni..hehhe...bukan x sabar nak nak jawab soalan sb dah byk menelaah buku tp x sabar nak tengok soalan jer..hehheh
ok..hari ni umie nak mulakan update umie mengenai tajuk di atas nun....

tengok kat bawah ni pulak...







tau kan pa benda ni...ni la kasut hantaran umie..ni baru pakai kali ke 2 ke ofis..1st time pakai..kaki melecet...then hari ni..setakat ni..alhamdulillah..tp nampak mcm dah merah je kaki ni ha...pakai jerla..lama-lama nanti ok lah tu kan..kasut ni pun dah kena gigit banyak kali dah tp dia nak gak gigit tuannya ni....


4 comments:

  1. cuba gosok ngn lilin..kasi licin ckit..takdelah melecet sgt..;)

    ReplyDelete
  2. ye ker? tu umie x try lagi..nanti nak try la..heheh...thanks

    ReplyDelete
  3. Sik pa...masih leh dipakei...mek dah sik leh pakei gik bah.Kay diat jak....

    ReplyDelete
  4. lea..yalah tek..engkah dlm bekas kaca..x luputnya kelak..boleh pake ke anak cucu..hehhe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...