Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, July 27, 2010

GCB x sedap

Kecewa memang kecewa..setelah nak dekat 2 bulan umie x makan MCD..pada malm tu..mr. hubby izinkan umie makan burger mcd...biasanya umie akan pilih filet o fish...
tp kali ni mcm best jer burger baru ni(mcm best tp....)

GCB

mesti u all dah try kan..ada umie dengar not bad la..dan ada gak diorg kata x sedap...
so pendapat umie terhadap burger ni memang la x sedap( serius ....)
dah la time makan tu umie boleh terimagine lah daging itik yang time mr. hubby order tp x makan tu...eee...geli la...
dah la daging nya ada kulit ayam lak tu..rasanya x pernah lagi makan burger ada kulit ayam mcm tu..kalu goreng tu ranggup la sikit..tp ni...adohh..
rasanya ni la 1st time n last time umie makan burger tu...
dah la mr. hubby bagi peluang sekali tu jer nak makan fast food tp mengecewakan la pulak....

komen u all mcm mana? sedap x?

7 comments:

  1. x try lagi la beger ni .huhu .

    ReplyDelete
  2. aok nang sik nyaman.. nyesal mek order.. cam gik mantak jak isik ayam ya.. gelik mek.. trus berik ngan laki mek.. nya madah nyaman... isok hari beli double cheese nyaman agik.. hehe..

    ReplyDelete
  3. @m.r.s.d.a.y.d.e.c.k

    nnag x nyaman..nyaman gik burger kampung..hehhee

    ReplyDelete
  4. I cant comment coz 2night only try XP

    ReplyDelete
  5. benar kah sik nyaman..ish brk jak rasa nk cuba koh..ada juak mek dgr org padah sik nyaman.ada org padah nyaman.mauk cuba tok beli sigek jak dolok la oo

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...