Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, July 02, 2010

Restoran Makanan Cina Muslim

Bismillah...



Balik kerja petang semalam..mr. hubby ajak keluar makan....
umie kata nak makan char kueh teaw kat seri kembangan jer..tp dia kata nak try makan tpt baru...

2 minggu yang lepas jalan-jalan kat bangi terjumpa kedai ni tp xda rasa nak singgah sb baru jer lepas makan...
so balik kerja petang semalam terus terjah makan kat sini..dah la hari mendung..hujan bagai nak rak je....

ni Restoran Cina Muslim..

menu yang disediakan..byk gak la...


ni pulak gambar puan punya blog..bukan tauke kedai yer..hehhehe

ni lak butter prawn RM22.00

nasi goreng seafood rm8.00
itik panggang rm16.00 small
air teh bunga rm1.70
air jus oren rm3.50...sedap...

makan kat sini..servicenya cepat la..cuma yg tak tahan tu..mr. hubby boleh pulak tanya waitress tu makanan apa yang glamour dan sedap...then waitress tu boleh kata pulak itik panggang..
xpernah-pernah umie tengok mr. hubby makan itik..dan² pulak dia hari ni order itik panggang...

eee..xleh la nka telan itik tu...kalu sesiapa nak try..boleh la datang makan kat sini...hehehhee

6 comments:

  1. tengok itik panggang tu macam menarik jeee....

    ReplyDelete
  2. menarik... unik... tak pernah rasa lagi makanan cina muslim nie...

    ReplyDelete
  3. @hazman aka species1980
    memang rupanya menarik tp umie boleh imagine yang kat depan tu..betul2 itik..kalui umie imagine ayam boleh gak nak telan..hahahha

    ReplyDelete
  4. @kisahremaja

    yup..umie pun 1st time..tp rasanya umie nak datang makan lagi ke x ek..kalu sesiapa yang boleh makan masakan cina ni..on jer...hehhehe

    ReplyDelete
  5. Ish ishh...nyaman jak butter prawn ya..i loikee..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...