Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, July 03, 2010

Ulasan Hari Sabtu

Bismillah.....

n3 ni...umie ulas apa yang umie wat dari pagi hinggga la mlm ni..sblm nak tido..jap lagi habis jer taip n3 ni umie nak g tido ok...

dari pagi...bangun...mr. hubby dah kejutkan umie sb sblm dia nak g ot..dia nak pasang dulu meja dan juga mesin jahit sisi/tepi umie tu sb kalu sdia keluar g ofis nanti boleh la umie start menjahit balik...

kemas rumah, lipat kain baju..basuh kain baju...sidai pun kain baju....

tunggu mr. hubby balik dari ofis dan kul 3 petang keluar g makan tengahari kat Yati Ayam Percik (nanti umie wat n3 khas utk ni) kat Bangi..dekat jer...makan sampai x boleh nak bgun dari kerusi...hehhehe...then terus g PKNS Bangi nak beli barang untuk wat Bubur Pedas(nanti umie wat n3 kalu dah masak) yang x pedas..hehhe..

then g mydin nak beli udang dan air oren tropicana tp malangnya xda botol besar..beli jerla botol kecik 5 botol...ambik kau....
balik rumah..lari2 dari depan lif buka pintu sb nak marathon tengok BBC kat P104..byk missed dah cerita tu...sambil tu jahit tepi sarung kusyen 12 helai hingga selesai...

sekejap lagi nak p tidoq...mr. hubby tengah layan bola...bola...bola...tp nasib baik la mlm ni je dia nak layan tengok bola...kalu hari lain..jgn harap...tengok tv pun x....
hubby....g la blajar....isnin ni nak exam PTK F29...nanti nak jawab soalan exam mcm mana??
umie doakan hubby dapat jawab soalan tu dan dapat aras 4 k...amin...

ok..jom tidddddddddddoooooooqqqqqqqq..........


assalamualaikum.....



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...