Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, July 04, 2010

Ulasan Hari Ahad...

Bismillah...

Hari ni hari Ahad..
minggu ni xda g mana-mana pun..hubby kata dia nak study utk PTK tp umie tengok xda study pun tp study tengok movie adalah...
kalu la dia dapat aras 4 tanpa study,..fuiiiyyyooooo...memang ada ilmu tinggi la ni...kena bertapa ni..hehhehe

Hari ni umie dah siapkan 2 helai baju kurung...kain yang dah lama antar kedai utk jahit tepi tp umie baru jahit hari ni..dan dah jadi baju pun..umie suka jahit baju kain cotton...walaupun nampak renyuk...serabai jer time pakai sb mcm x beriron tapi umie suka...u suke??

petangnya pulak umie masak Bubur Pedas...ada lauk tauhu kering, udang, sayur-sayuran..semua cukup khasiat...

malam ni pulak umie just tengok tv..tekan 1..tekan 2..tekan 3...tekan 4..dah tak tau nak tengok apa....

ok tu jerla.....hmmm....

esok jerlah umie update lagi k..mlm ni nak tido awal..esok ada appointment massage kat Hospital Putrajaya...ok..chaw..chin chau...



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...