Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, July 27, 2010

Kios kat Kedai Mamak


umie nak cerita sikit ni...pasal ada satu malam tu umie g teman mr. hubby g makan mee goreng mamak kat kedai mamak...
kalu u all kata umie ni jakun, confius ke..lantak la...umie x kisah pun..
ni ada satu benda ni umie baru tengok kat kedai mamak pulak tu..sblm ni pernah tengok kat shopping mall ker tp sekarang dah ada benda ni kat kedai mamak...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




haaaa.....benda ni la yang umie maksudkan tu...
kios ni ada kat salah sebuah kedai mamak di Presint 15, Putrajaya...
sesiapa yang bekerja di area Presint 15 ni mesti tau kedai mamak mana yang umie maksudkan..hehhe
kios ni ada kemudahan Airasia, bayar bil dan mcm-mcm lagi la...

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...