Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, March 19, 2011

Happy 1st Wedding Anniversary Serimah dan Sarip

Assalamualaikum...

n3 ni umie tujukan utk kawan baik umie....Serimah dan Sarip
Semoga kalian berdoa dikurniakan zuriat dengan baby yang comel-comel....
bahagia dan sejahtera hingga ke akhir hayat....

sarip ni senior POLI umie dan Serimah ni pulak kawan baik umie sejak umur 13thn lagi...


cantik gak kan...hehhehe


dan pada hari yang sama time dia bersanding...umie terharu sangat..pada kawan umie Tina n Marina yang sanggup preparekan kek utk pengantin baru dan sambutan anniversary umie...hehhe

thn ni umie sambut anniversary berdua jer dan umie pun wat kek sendiri jer la....







No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...