Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, October 10, 2010

Dapurku Berasap

Assalamualaikum...
baru ada masa nak update blog...sabtu langsung x buka lappy....
hari ni baru nak update...

dapurku berasap...yup..baru berasap mlm ni...
dah 2 minggu balik dari bercuti raya...baru dapat memasak mlm ni...
apalagi...mr. hubby ku bertambah 2-3x...hehhee

actually....umie on diet..nak kurangkan makan nasi..gitu gak mr. hubby...kalu balik kerja jer..makan roti..dia balik kelas pun makan roti dan biskut jer...
mr. hubby yang request jgn masak sb umie pun tau..kalu dia dah makan..memang berselera jer jer...hhehe

so..xnak cakap byk...layan jer la gambar kat bawah ni....


daging masak kicap berlada..
time puasa hari tu umie ada wat gak..




ni la..u all teka apa? sayur bendi goreng udang atau udang goreng sayur..ahhaha...
rasanya mcm udang yg nampak lebih dari sayur...
udang ni umie bawa dari sarawak hari tu..ni pun udang ni dah belah dua tp still nampak besar gak kan.....heheheh



ni menu tambahan...
jejari ayam...wajib ada dalam peti...

so ni la menu utk malam ni dah 2 minggu dapur x berasap...hehehe

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...