Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, March 19, 2011

19 hb masa tk Bersanding

Assalamualaikum....


Bangun pagi pada 19 Mac 2009 memang awal..
kalu ikut acara bersanding atau nikah di Sarawak dilakukan awal pagi..seawal 7 pagi dah rumah penuh dengan org..sanak saudara yang datang x kira jauh atau dekat..

so..mak andam akan datang jam 8.00-8.30 pagi gitu sebab nak siapkan make up pengantin....
jam 8.00 dah start dah kumpulan marhaban dan zikir mengalunkan zikir...

pengantin lak tengah bersiap...time tu mr. hubby menumpang rumah jiran sebelah..




baju ni umie pakai time sanding dan upacara tepung tawar


yang ni lak baju sajer jer..nak ambik gambar..
u all jgn hairan lak tengok kenapa semua gambar umie wat xda warna..hehehhe..
nanti u all tau japan utk contest umie yang sedia maklum dah senang nak jawab tu...

dan 1 lagi kenapa xda gambar mr. hubby sb umie dia xnak tunjuk gambar dia...xperlah..umie pun x kisah la...hehhehe

lepas jer acara bersanding sampai tengahari tu..umie dan mr. hubby g tolong adik beradik umie yang lain basuh periuk..hehhe..kena buli..hehe

belah petang tu pulak umie g pantai nak "buang" something la..
ikut jerla kata org tua-tua...tp umie dengan anak saudara yang lain bagai x pernah tengok air laut...hehehe..seronok mandi...






No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...