Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, March 18, 2011

Suprise from Mr. Hubby

Assalamualaikum.....

today is the day...
kul 12 malam tadi...umie dan mr. hubby wat acara potong kek..hehhe..
kali ni umie wat kek sendiri

hari rabu dah beli barang then balik rumah terus bersilat di dapur...kelentang kelentung bunyi nyer...then kek siap pada pukul 11 malam...

Khamisnyer balik kerja...lepas makan kat Wong Solo..makan ayam penyet..wat pre-anniversary kat situ..hehee..xdalah..sajer jer nak makan sb lama dah x makan kat situ...
sampai rumah, terus deco kek ni..
deco pun x seberapa..

wat suprise kat mr. hubby...dia ingat kek yang umie buat tu just gitu jer...
tp umie siap wat topping cheese dan bluberry...yummyyyyy...




Red Velvet Blueberry Cheese a.k.a Si Baldu Merah Blueberry Cheese

then..dapat suprise dari mr. hubby...x kira birthday atau anniversary...mesti dia x miss bagi bunga dengan card...


roses ni ada 3 kuntum...that mean I LOVE U...hhehehe

hubby memang suka wat suprise kat umie...umie x sangka dia beli jugak bunga dengan kad tu..
tau bila dia pergi beli..tengahari dia g bunga ni kat PKNS Bangi...
mula-mula dia kata nak belikan coklat tp last2 dia beli bunga sebab dia tau umie dah wat kek..
then dia kata..utk hadiah lain..kena g tengok sendiri sb dia dah bagi duit utk shopping...
biasanya umie akan beli sesuatu benda yang boleh kekal lama...
last year pun umie beli something gak then sampai skrg still pakai lagi...kalu nak tengok anniversary last year...tgk kat sini -----> Suprise 2010



4 comments:

  1. uhhh jeles nehhh... jeles...

    :) bestnye.. semoga kekal bahagia selamanya ya.. amin

    ReplyDelete
  2. happy anniversary umie
    kita share bulan yg sama...next week turn zana plak

    so sweet....siap kek buatan sendiri
    siap bunga and card dari hubby
    sangat ler romantik..biarpun sederhana...tp yang penting ingatan dari yg tersayang kan..

    amboi..syoknyer..hubby bagi cash yerk pi cari hadiah utk diri sendiri...seronok ler...

    ReplyDelete
  3. @Irtiyah

    thanks irtiyah...nanti time irtiyah nanti boleh wat gini gak..hehhe

    ReplyDelete
  4. @ZanaNordin

    thanks zana...happy anniversary in advance zana...

    bagi cash..sb dia xreti nak pilih brg utk umie...yang dia tau, beli bunga dan kad jer..hehhe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...