Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, March 18, 2011

Happy Anniversary Umie dan Hubby

Assalamualaikum....

hari ni genaplah 2 thn umie berkahwin...
rasa mcm baru je umie kawin...
rasa mcm baru hari tu pakai baju nikah...
everything rasa still mcm baru lagi...

pejam celik-pejam celik dah 2 tahun...
byk perkara yang berlaku dalam masa 2 thn ni tp semuanya pengalaman yang begitu indah bagi umie..

thanks hubby for everything....

selepas solat isyak...pada 18 mac 2009
umie dan mr. hubby selamat diijabkabulkan...alhamdulillah....


time ni tengah berdebar-debar tunggu tok kadi tu tengok borang...nerves...
mr. hubby asyik jeling jer kar sebelah..mana x nyer, mana dia pernah tengok umie bermake up..tok kadi tu siap berseloroh lagi tanya..betul ke ni pengantin perempuannyer..mr. hubby sengeh jer..hehhe

selepas jer sesi akad nikah
mr. hubby masuk bilik dan terus wat solat syukur sblm upacara pembatalan air sembahyang...

alhamdulillah...semuanya selesai...

setelah 2 thn hidup bersama ni...rasa bersyukur sgt-sgt sb kenal mr. hubby...
mr. hubby adalah pengubat segala-galanya bagi umie...
dialah yang buat umie gelak, ketawa, menangis, rindu, syg dan semuanya adalah...
nak senaraikan kat sini pun rasanya x cukup sehari semalam...
segalanya yang di dah bagi dan buatkan untuk umie memang umie xleh nak terangkan mcm mana...
yang umie boleh ucapkan adalah terima kasih menjadi suami yang baik pada umie sentiasa menyayangi umie....

umie doakan semoga hubungan inii akan berkekalan hingga ke akhir hayat...amin..

4 comments:

  1. Selamat ulangtahun perkahwinan Umie dan hubby.. Semoga berbahagia selalu, dunia dan akhirat aminn.. :)

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...