Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, March 24, 2010

suprise..........i like...

Bismillah...

umie ni x habis-habis lagi pasal anniversary ni kan...
actually..ingakan umie je yang ingat anniversary umie tp best friend umie pun ingat gak...

so pada hari persandingan member umie(pasal persandingan member umie, next n3 k) kawan umie ada wat suprise....

ni lah member umie yang umie maksudkan tu....



namanya Marina tp panggil Menna...




ni pulak Quistina tp panggil Tina...




diorg ni member umie sejak dari sekolah menengah lagi


so ni la suprise yang diaorg buat....




diaorg belikan kek utk umie dan member umie yang baru kawin tu...
alhamdulillah....umie bersyukur ada kawan mcm diaorg....
umie mendoakan semoga diorg akan dapat jodoh yang baik-baik sebab mereka terlalu baik...amin...



selain dapat suprise dari member umie...suprise yang paling penting adalah daripada mr. hubby....thanks mr. hubby sb bagi rantai tu...
awal-awal pagi sblm pergi majlis akad nikah member umie di Majlis Islam Sarikei...dia ajak umie g kedai emas...then dia suruh umie pilih apa yang umie suka...hehhehe
jadi umie pilih la yang umie pakai tu....
thanks sayang....






No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...