Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, March 24, 2010

Before Anniversary...

Bismillah...

hehehhe...u all ingat lagi tak n3 pasal anniversary umie....???
kalu x ingat tu..meh



klik sini

Hari Rabu lepas..last day umie kerja sb esoknya(khamis) umie nak bertolak balik ke Sarawak dan bercuti.

Tengahari tu...mr. hubby kata dia nak kuar..nak beli ayam penyet...ok..no hal la kalu dia nak kuar..
umie sebenarnya x espect apa-apa pun kalu mr. hubby kuar sb mesti ada tujuannya then umie jenis yanng tak kisah...tp yang umie kisah sgt ni time balik kerja....
boleh pulak dia keluarkan semua barang dalam beg belakang yang dia usung tiap-tiap hari tu...barang dalam beg tu dia masukkan dalam plastik...apa kejadahnya suami umie ni wat gitu...
so timbul la rasa kepelikkan dengan perangai mr. hubby...

umie nak sentuh beg tu pun dia x boleh..masuk je kereta..dia letakkan beg dia dalam bonet..ringan je umie tengok beg dia tu...hehhehe

sampai rumah dia terus masuk dalam bilik...then dia terus g mandi..umie geledah la bilik tempat dia tukar baju tu...xda papa yang umie jumpa..still mcm biasa je...

so..mlm pun berlabuh...nak tido dah ni...umie tau jam 12 tengah malam...genap la setahun umie mendirikan rumahtangga... umie xespect apa² pun mr. hubby bagi umie apa²..masing² dah wish then mr hubby keluar then dia bawakan umie bunga ros dan anniversary card tu...
rasa terharunya hati time tu..dan hanya Tuhan je yang tahu....
Thanks God sb umie dijodohkan kepada mr. hubby...

umie siap tanya lagi mana dia beli bunga tu...
umie baru teringat..dia pernah la pergi kedai bunga kat PKNS tu..
dia dah survey harga kat tauke kedai tu...then x jauh dari situ pun ada kedai juak kad...
patut la petang Rabu tu umie minta temankan masuk PKNS dia xnak..rupa²nya dia takut bertembung dengan tauke kedai bunga tu then takut rahsianya terbongkar...hahhahaha

anyway...umie nak ucapkan terima kasih lah kepada kawan-kawan yang wish kat umie...

next n3 ada 1 lagi kejutan dari member umie utk anniversary umie ni..tunggu k...

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...