Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, December 15, 2010

Putrajaya-Kelana Jaya-KL-Kelana Jaya - 1 Utama

Assalamualaikum....

ni n3 cerita gambar dah basi...gambar ni time cuti hari Jumaat lepas....
sejak akhir-akhir ni umie selalu cuti hari Jumaat..kalu ikutkan Isnin tu umie nak cuti gak dah memikirkan nak balik kampung hujung minggu ni umie tukar lak tarikh ke Jumaat ni...

Jumaat lepas...kuar rumah start dari kul 7.30 pagi..bangun seawal time g kerja seperti biasa....ambik kawan kat Perumahan Pegawai Polis Kanan kat Kelana Jaya...member umie dari Sarawak dtg sb nak ikut suaminya...PJJ..suami kat sini tp isteri mengajar di Sarawak....sekali sekali jer jumpa..nasib baik isteri cikgu..cuti sekolah..cuti gak lah dia...time tu la dia dtg ke KL....

g KL pun teman dia jenjalan sambil beli brg....sampai KL time tu pun kul 10 pagi..kedai baru buka...elok lah tu...org pun x ramai lagi...then antar balik kul 3 petang lepas solat Jumaat sb mlmnya dia ada dinner lak utk majlis perpisahan pegawai polis di Cawangan polis suaminya bekerja....tp lupa lak nak ambik gambar kawan umie tu...ehhehh

Balik dari hantar dia ke Kelana Jaya...umie dan mr. hubby sambung lak ke destinasi seterusnya ke 1 Utama...walaupun dah byk kali lalu samada nak ke IKEA atau ke Sg Buluh ker...ni lah 1st time umie masuk ke 1 Utama sb memang xda kepentingan sgt pun nak masuk sini..sb kat situ actually shopping kompleks jer..kalu ada anak tu boleh la bawa ke sini sb..dia boleh berlari dari hujung ke hujung...hehhehe..mb lepas ni mungkin jaranglah kalu nak ke sini...sb umie masuk JJnya..kenapala selerak sgt...xtau nak beli apa kat situ..last2..jalan-jalan dan makan kat A&W jer....


ni jer menu yang diorder..xtau nak makan apa dah....

last sekali...puan punya blog..hehhehe


~~~THE END~~~

p/s: auto publish

2 comments:

  1. agak lama saya ngak makan a&w..
    rasa seperti mau ke sana aje nnt..
    hehehe..

    =)

    ReplyDelete
  2. Adoheh A&W ya... curly fries peberet kmk kohh... Bizi juak ktk kuang kuit hoh hehehe..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...