Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, December 15, 2010

Apa dah jadi ngan nuffnang ni?

Assalamualaikum....

Apa dah jadi ngan Nuffnang umie ni ek...xda angin xda ribut dariGlitterati ke Biasa....
apa sebenarnya ni..
nak kata umi ni serve iklan selain nuffnang pun bukan...

sapa yang tau boleh tlg jelaskan x?




3 comments:

  1. cuba antar email umie..

    kamek pun nuffnang sik nait² amount nya ko. mengong kali

    ReplyDelete
  2. @mummysyafie

    kak..kmk dah antar tiket tek tp blm direply cdak gik..

    ReplyDelete
  3. Dah dapat reply dari Nuffnang ke? Kalau Umie tak letak apa-apa iklan selain Nuffnang .. rasanya memang tak ada masalah. Tetapikan .. kadang2 perkara sebegini memang kadang kala terjadi bila Nuffnang mengemaskini sistem mereka dan perkara ini hanya bersifat sementara sahaja. Jadi janganlah risau.

    me, anastasyea

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...