Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, December 15, 2010

Apa Tujuan U all Berblogging?

assalamualaikum....

saper yang sanggup jawab soalan umie tu...??
ni adalah soalan yang diajukan oleh org bukan blogger kepada blogger....
umie senang jer jawapannya...

Jawapan Umie:
For fun..berkongsi ilmu dan pendapat...
media alternative berhubung dgn org lain dan byk lagi..
sebagai catatan supaya generasi umie akan dtg dapat berkongsi kisah hidup umie..



actually..umie ni bukan blogger yang tegar wat n3 tiap-tiap hari tp blogger yang suka berjalan dari blog ke blog yang lain yg tegar je..hihihihi
nak kata bagus dalam blog ni pun bukan dari kategori tu...

stp apa yang umie kongsikan di sini..actually mendapat keizinan dari suami umie..apa yang umie tulis kat n3 dia akan pantau tiap2 hari sblm tido...
so..blog umie ni bukan saja di baca oleh blogger tp bukan blogger pun baca...


blog ni sesuatu yang terbuka a.k.a open...so stp apa yang kita taip kat sini semua org baca...
umie selalu meremind diri umie gak...kalu rasa n3 yang umie wat tu x sesuai utk dibaca dan menjadi bahan mulut org lain..better umie jgn wat...nanti sendiri gak yang kena tanggung...org lain yang taip..org lain pulak di persalahkan...boleh ker gitu...?? no..no..no...(sambil goyang jari telunjuk..hihihih) sendiri buat..sendiri tanggung la..kalu xnak org tertentu baca..sila private kan la..bagi kunci mangga..lepas tu lapis keluli tebal2...then bagi password kepada org yang betul saja...(kalu nak tau tutorialnya..g jenjalan ke blog lain yang sediakan tutorial ni...hihihii) itu baru dinamakan kita secure thdp n3 kita...sometime ada sesetengah n3 yg kita buat x nak menyinggung perasaan org lain memang patut wat gitu...umie respect thdp 1 blogger yang wat gitu...stp ada n3 yang baru dia akan antar ke email dan memang umie berminat nak tau perkembangan diri dia...thanks 'akak' sb bagi umie ruang utk berkongsi semua tu...
byk blog umie pergi jalan-jalan umie suka blog yang cerita pasal anak-anak...kongsi pendapat ker...pengalaman hidup dia ker...i loike...

umie dalam dunia blogging ni baru setahun jagung..byk lagi perkara nak kena tau...
kalu boleh umie nak elakkan n3 yang boleh menyebabkan org lain tersinggung..
ni just utk remind diri umie....biar umie sentiasa beringat..lebih-lebih lagi suami umie...perkara paling penting nak kena jaga maruah dia...

umie minta maaflah kalu n3 umie ni menyebabkan u all tersinggung ker...ni just apa yang umie fikir dan rasa jer...

u all.. mcm mana? apa tujuan u all berblogging?



p/s: auto publish


1 comment:

  1. Arrrr... stuju kmk ngan ktk.. Kmk berblog pun sbb utk suaka-suki dan share ngan kwn2 alam maya.. Bila kita maca balit entry nok lamak2, tersengih2 jak kita dikpun maca.. kenangan bah.. Ibarat diari hidup yerrr..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...