Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, March 16, 2011

2nd Wedding Anniversary

Sticky pos until 4 April 2011

untuk n3 terbaru scroll down k...



Assalamualaikum....

Bulan 3 adalah bulan yang sungguh bermakna buat umie dan mr. hubby
dan sempena dengan bulan 3 ni...umie nak buat 1 contest khas utk wedding anniversary umie...
so..kalu sesiapa yang g majlis dan pernah baca pasal wedding umie tentu tau jawapannya nanti...
godek jer dalam n3 umie..semuanya ada..

18 Mac 2011 ni genaplah 2 tahun umie berkahwin dengan jejaka Batu Pahat, Johor merangkap ofismate umie sendiri..hehhe

so bersempena dengan Wedding Aniversarry umie..
umie nak buat 1 contest la...
nilah 1st time umie buat contest dan diharap mendapat sokongan dan sambutan dari blogger sekalian...


Contest ni khas utk blogger sahaja okay..

syarat-syarat penyertaan:


  1. wajib menjadi follower blog ini sb senang nanti nak tau pemenang dan makluman lain.
  2. letakkan banner seperti di atas di side bar blog anda dan buatkan link nyer sekali
  3. watkan satu(1) n3 khas mengenai soalan yang mengenai contest ini dan beserta jawapannya sekali
  4. letakkan link di ruang komen n3 ini sb senang owner blog nak g tengok
  5. Tag contest ini kepada 3 org kawan anda dan nyatakan sebab kenapa u all pilih dia.
  6. Tajuk n3 adalah 2nd Wedding Anniversary
so..senang jerkan syaratnya...
dan sekarang ni soalan untuk contest ini adalah...jeng..jeng..jeng...

  1. Apakah warna baju akad nikah saya?,
  2. Apakah warna baju sanding saya di rumah pengantin perempuan?,
  3. Apakah warna baju gaun saya?; dan akhir sekali
  4. Apakah warna baju ketika makan beradab di rumah pengantin lelaki?

so..senangkan soalannya..
u all godek jer la n3 umie sblm ni...
untuk memudahkan u all mencari..klu nyer adalah..umie bernikah pada bulan 3...
so n3 pasal baju ni ada kat n3 sblm bulan 3 dan selepas bulan 3...(dah ada klu..so senang nak carikan..hehehe)

ok..untuk pemenangnya nanti akan menerima sehelai tudung...
jawapan yang paling tepat dan pantas akan menerima hadiahnya...
kalu lelaki yang meneka pun umie akan bagi tudung gak..boleh bagi isteri ker..makwe ker..mak sendiri...mak mertua pun boleh..hehheh

Contest ini berlangsung dari 15 Mac (830 mlm)hingga 4 April 2011
jam 12 tengahari

so byk waktu nak godek2 dalam n3 ni...
sebarang pertanyaan..sila lah tanya..hehhee

ok..untuk memulakan contest ni..
umie nak tag 3 kawan umie iaitu:

Miss Ein - dia pernah tag umie utk masuk contest gak..hehhe
Mrs. Kay - umie pernah join contest teka baju kawin dia..heheh..dapat hadiah selendang..
Monalea - ni kawan lama umie satu ofis..dia yang ajar umie berblogging..

so..now..turn u all lak...


Selamat berjaya...

22 comments:

  1. umik, nak join!

    http://ibuhadif.blogspot.com/2011/03/2nd-wedding-anniversary.html

    ReplyDelete
  2. @MRS. K

    wah..cepat nyer....thanks k...bagus2

    ReplyDelete
  3. salam.. alycia join..

    http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/03/2nd-wedding-anniversary.html

    tq ;)

    ReplyDelete
  4. ooo xpat kkmk nak join contest ktk tok... hehehe kmk lom gik nikah.... 2 3 taun gik bok la.... hehehehe good luck umik....

    ReplyDelete
  5. Assalammu'alaikum.. kmk join juak..

    http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/03/2nd-wedding-anniversary.html

    ReplyDelete
  6. Mrs. Asida join yer

    http://ilovecontestblog.com/2011/04/01/2nd-wedding-anniversary/

    TY

    ReplyDelete
  7. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/04/2nd-wedding-anniversary.html

    join

    ReplyDelete
  8. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/04/2nd-wedding-anniversary.html

    join

    ReplyDelete
  9. ok join jugakk..

    id: adlin a.k.a kyra moms

    http://giler-contest.blogspot.com/2011/04/2nd-wedding-anniversary.html

    ReplyDelete
  10. Dah join.
    Id follower-cempaka kuning

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/2nd-wedding-anniversary.html

    ReplyDelete
  11. salam..hai umie..princess dah join GA ni...SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN YER.. :)

    http://princessdelliza.blogspot.com/2011/04/2nd-wedding-anniversary.html

    ReplyDelete
  12. azie join..

    id follower-azie

    http://duniacontest-azie.blogspot.com/2011/04/2nd-wedding-anniversary.html

    ReplyDelete
  13. ni entry yg baru..azie dh complete kn semua syarat..

    http://duniacontest-azie.blogspot.com/2011/04/2nd-wedding-anniversary.html

    ReplyDelete
  14. JOIN :

    http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/04/2nd-wedding-anniversary.html

    ReplyDelete
  15. dah join

    http://ady-shariz.blogspot.com/2011/04/2nd-wedding-anniversary.html

    tq

    ReplyDelete
  16. join laju2

    http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/04/2nd-wedding-anniversary.html

    id: aNiM

    tq~

    ReplyDelete
  17. join

    http://mamaizzul.blogspot.com/2011/04/2nd-wedding-anniversary.html

    tq..

    ReplyDelete
  18. salam..saya join..entri autopublish jam 11.55 pagi nanti..

    http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/04/2nd-wedding-anniversary.html

    kalau link tak valid gitau ek..thanks..

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

    ReplyDelete
  19. Salam ..K.atie dah join!!

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/04/2nd-wedding-anniversary.html

    ReplyDelete
  20. nurul join :)

    http://nurulwordspartwo.blogspot.com/2011/04/2nd-wedding-anniversary.html

    tq

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...