Follow Us @umie.sapidah

Friday, July 16, 2010

Ramai Kawan

Selain dari berFB...umie boleh jumpa balik member-member lama umie..dan diaorg pun baru berjinak-jinak dalam dunia berblogging...
so kepada sesiapa yang nak kenal dan nak baca n3 diaorg ni....klik je pada pada gamabar tu okay...


ni cik mazni namanya....junior umie time form 6 di SMK Meradong, Bintangor....



ni pun junior umie gak...junior sejak dari sekolah menengah di SMK Sg. Paoh Sarikei dan SMK Meradong...nasib baik tpt kerja pun x sama...hahhaha..

ok, kalu u all nak tau lebih lanjut mengenai blog diorg ni...ringan kan tangan clik pada banner tu yer...

2 comments:

  1. welcome to the new world..kin banyak blogger dari sinun..bravo...bravo...

    ReplyDelete
  2. salam kak umik...ngeeee~patut la kaw rasa bak bukak mak blog ken eh, paduhal nuan promosi tang kilek..hehehe, terima kasih kak umik...~ (^_^)

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...