Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, July 16, 2010

Ramai Kawan

Selain dari berFB...umie boleh jumpa balik member-member lama umie..dan diaorg pun baru berjinak-jinak dalam dunia berblogging...
so kepada sesiapa yang nak kenal dan nak baca n3 diaorg ni....klik je pada pada gamabar tu okay...


ni cik mazni namanya....junior umie time form 6 di SMK Meradong, Bintangor....



ni pun junior umie gak...junior sejak dari sekolah menengah di SMK Sg. Paoh Sarikei dan SMK Meradong...nasib baik tpt kerja pun x sama...hahhaha..

ok, kalu u all nak tau lebih lanjut mengenai blog diorg ni...ringan kan tangan clik pada banner tu yer...

2 comments:

  1. welcome to the new world..kin banyak blogger dari sinun..bravo...bravo...

    ReplyDelete
  2. salam kak umik...ngeeee~patut la kaw rasa bak bukak mak blog ken eh, paduhal nuan promosi tang kilek..hehehe, terima kasih kak umik...~ (^_^)

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...