Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, July 16, 2010

Jual Tudung


Malam gini baru je smepat nak hapdet blog....tengahari tadi ingat nak hapdet blog tp x sempat..
tengahari tadi ada org serbu meja umie...baru nak kira stok tudung sb ada org bawa tudung umie ke Bahagian lain...so kena la kira stok balik...

hari ni tadi ada yang xtau umie jual tudung..actually umie dah start jual tudung ni start bulan 3 hari tu dah...tp biasanya umie akan antar stok terus ke Sarawak..memandangkan permintaan kat ofis pun ada..umie bawala beberapa tudung, mana tau ada yang berkenan...alhamdulillah...ada gak org nak beli..exspecially Penmas...thanks kak shima sb bawa tudung umie ke sana..nanti umie bagi upah k..hehhehe


ni tudung sulam tangan...kelilingnya pun bersulam...harganya rm35 jer...
sapa nak...still ada stok...
u all boleh pm atau add umie di facebook: umie sapidah



ada gak beberapa tudung yang tinggal..ingatkan tudung yang umie belikan hari ahad lepas nak pos ke Sarawak then test market kat ofis menggalakkan la jugak..alhamdulillah, rezeki...hehheh
hari pertama bawa 1 beg..tengok mcm dah berkurang..then bawa 1 beg lagi..dah 2 beg umie bawa..then hari ni tadi umie bawa balik 1 beg sahaja sb almost 1 beg dah habis jual..umie x kisah kalu org bayar ansur tp asalkan ada org beli..that why la umie letak harga murah jer....so far umie kurangkan harga kalu beli byk...thanks yer kawan-kawan...hehhehe

1 comment:

meh la kongsi pendapat korang kat sini...