Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, July 15, 2010

Penat



dah 2 hari dah x update blog...rasa penat je ni...xtau lah kenapa..
hari ni tadi ada appointment urut lagi di Hospital Putrajaya...best...
tp mcm rasa tertidur pulak dia urut bahu...hehee...best

alhamdulillah..dalam masa 2 hari ni umie sibuk berniaga tudung gak...hehhe...boleh??
actually..xda niat pun nak bawa ke ofis sb ada org tanya dan dia soh bawa ke ofis..that why la umie bawa..alhamdulillah...rezeki...semuanya tunggu gaji nak bayar...umie pun xkisah..janji diaorg suka then nak bayar hujung bulan pun x per..lagi pun 1 ofis...

hari ni td tolong kawan wat kerja..sb member umie EL hari ni tadi..suami dia x sihat..td pun jumpa dia di hospital sb nak antar sweater di sementara tunggu suami dia....
agak kelam kabut jugak la sb wat kerja org kat..tp actually benda tu senang sb wat surat jer...
kalu hari-hari sebelum ni..umie kdg2 xda kerja langsung..tu yang offer diri nak tolong kalu ada kerja nak ditolong..kalu tolong bagi idea pun kira tolong gak la tu kan..hehhehe...

hmm...mr. hubby pun dah nak sampai dah ni...lagi pun hubby umie wat kat kerja kat cawangan lain tadi kat P15..so umie pun tengah tunggu dia la ni nak balik...Facebook pulak x leh nak buka...entah kenapa..biasanya kul 5.30ptg FB ni boleh jer..tp hari ni entah kenapa lak....

oklah..balik dulu yer...



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...