Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, July 23, 2010

Jumaat...



hari ni hari Jumaat...
sejekap jer dah 1 minggu..baru je minggu lepas kemas rumah then selerak balik dah..hahah...
apalah kaitannya dengan hari jumaat kan..hahhaa

baru sabtu lepas umie kemas rumah..then 3 hari jer bertahan..dah selerak balik..dgn kotak, kertas sb umie baru jer wat penghantaran tudung ke sarawak so memang la kotak byk nak kena pakai...

so esok sabtu nak wat general cleaning lagi..hopefully hubby x OT esok..boleh bergotong-royong kan hubby kan...umie tau mr,. hubby mesti baca blog umie..dalam 1 hari dia akan buka 2x sehari..hehhehe

jap lagi nka g hospital...ada appointment urut lagi..hehhe




2 comments:

  1. kak nor: kmk berurut kat pinggang sb ada mcm ketulan kat belakang kmk..ya mb effect kmk gugok dolok x berurut..nang berpeluh-peluh la nahan sakit kenak urut tek...hehhe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...