Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, July 24, 2010

Berbuka puasa lagi...


Dah 2 hari umie pua..dan mr. hubby pun puasa gak...
berbuka puasa dengan western food..puasa hari rabu makan pizza then berbuka puasa lagi hari khamis pun western food gak...
tu pun just makan burger jer..balik kerja dah fikir, balik rumah nanti nak masak nasi..then singgah mydin...
umie bagi tu kat mr. hubby teringin nak makan burger wat sendiri....tu yang singgah mydin beli chicken burger ramly tu...
so mlm tu x makan nasi tp makan burger jer...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

so ni la burger yang umie masak tu..just a simple burger..burger kosong jer....

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...