Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, July 22, 2010

Berbuka Puasa

salam...

Petang semalam umie puasa ganti..suka sgt la nak puasa ganti last² minit mcm ni kan...hehhe
actually..petang semalma umie dan mr. hubby g antar stok tudung ke pos laju kat bangi tu...
almaklumla la...stokis sana dah ngiau-ngiau soh antar stok cepat sekarang tengah hot untuk tudung sulam tgn tu dan lagi pun harga pun berpatutan...

so..1st time ganti puasa so..we all nak makan kat pizza hut Seri Kembangan...
dari Bangi seksyen 10 then g pulak JJ Seri Kembangan

so kat bawah ni la menu yang umie dan mr. hubby makan...
order bagai 10 org makan tp yang makannya 2 org jer..hahah...yang x bisnya pizza..makan 2 slice jer then tapau bawa balik rumah...hehhe...
jom layan gambar kat bawah...


soup of the day




tuna roll n garlic bread




super supreme cheezy lava




chicken meatball



hot plate

so..apa lagi...sapa yang rasa teringin tu..g la serbu pizza sekarang..
hari ni kan dah dapat gaji....


8 comments:

  1. yarabi kak umie.. banyak nya makanan d order tak duak.. nyaman2 gik ya.. uwaaa kamek gik rasa nk g pizza hut oleh kitak.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. sarah: hehhee..emmang meriah sb umie ngan hubby suka makan..hehhe

    ReplyDelete
  3. ct: sori..nyuruh ktk teringin..hehhe...xpa kuching jak ada ..iboh ngidam pelik2 sudah..hehhe

    ReplyDelete
  4. yarabii...toklah molah rindu nak balit! masa ganti2 posa tok selalu terkenang, mun kat kch tok mun malas2 masak, sungkei jak kt luar, fastfood outlet / any kedei2 fav. sitok sikda semua ya :( sedih ngenang..huhuuuu

    ReplyDelete
  5. kaknie: ktk kat cney tek? mun x polah jak pizza pun kak nie..hhehehe

    ReplyDelete
  6. oh africa umie...somewhere in africa! ada kedei pizza feveret dkt rumah ya, tapi ney la sama ngan pizza hut msia. teringin juak nak try bake pizza sendirik....pandei takut indah nak makei oven ya ngan level kepandaian memasak yang sik membanggakan tok! pandei takut indah! lawak!

    ReplyDelete
  7. @KakNie
    Jauh na juak kak nie..x balit la raya tok kelak ka? kmk kdg2 mun rajin molah dik pun jak pizza...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...