Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, July 22, 2010

Baju Kurung Pesak Gantung

Salam...

Tengahari gini baru ada masa nak update blog..
disebabkan puasa so no need to lunch la hari ni....

so dah lama umie x kuarkan n3 pasal hobi umie ni...
menjahit ni kalu ada kelapangan tu memang akan menjahit..
tp jarang nak publish gak kat blog ni..
tengok² pg ofis esok harinya dah pakai baju baru...
kalu menjahit dari petang balik kerja tu boleh siap dah mlm nya sb umie dah ada mesin jahit tepi sendiri so xperlula nak hantar ke kedai nak jahit tepi..semua tu mr. hubby dah sediakan...bukan utk ambik upah jahit tepi utk kegunaan sendiri..
mr. huby beli mesin jahit tepi industri..so..jahit banyak dan guna mesin ni utk menjahit pun xkisah...

so hari ni pun umie pakai baju baru..
setelah baju hitam kurung moden umie tu hilang entah kemana sejak balik dari kenduri di Sarawak bulan 3 dulu sampai la ni x jumpa lagi dah baju tu..so umie pun wat la baju baru khas utk pakai ngan kain utk hari khamis...



so inilah baju yang umie jahit mlm tadi..then terus pakai lak tu..hahah...dah x sabar dah nak pakai baju baru..ada lagi kain kat rumah tu x berjahit..nantilah..
tengok la hujung minggu ni kalu rajin boleh wat baju baru lagi..hehhehe

2 comments:

  1. best da jak pat jait baju dik pun.. sik lelah anta tailor..

    ReplyDelete
  2. ct: yalah tek..mun nak make baju sok hari pun boleh siap mlm ya juak..hehheh

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...