Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Saturday, July 24, 2010

Sarapan pagi....

hari ni umie bangun awal dari biasa..kemas rumah dan watkan sarapan...
sarapan pagi ni simple jer...
malam tadi masak kari untuk lauk makan malam dan ada lebih tp memang masak byk sikit sebab nak makan ngan roti canai...

roti canai tu pulak beli kat JJ time shopping barang dapur...
dan mr. hubby memang dah request soh masak kari ayam..his feveret...kari wat pedas sikit dan suka tengok dia makan berpeluh peluh dan berselera jer..hhehehe

so sarapan pagi tadi roti canai dan kari ayam...




so nilah sarapan pagi umie dan mr. hubby hari ni....

Roti Canai dan Kari Ayam

4 comments:

  1. pepagi dah masak kari..kol berapa kitak bangun? sedap juak rupa kari ya

    ReplyDelete
  2. @mummysyafie

    hehhe...kaka nor, ya kari mlm semalam pun..panas gik pagi sb nak makan ngan roti canai...rupa jak sedap ka? ahhahah

    ReplyDelete
  3. wah..nampak sedap itu kari...

    lame da xmakan roti canai buatan sendrik...

    ReplyDelete
  4. @_izis_

    sedap..hehehhe...umie x reti la wat roti canai..kalu tau memang umie dah wat dah..ni pun roti canai segera..hehhee

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...