Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, July 26, 2010

@ i-City


Selamat Hari Isnin...
Kalau hari Isnin gini xtau nak wat apa...
so ni umie nak wat n3 khas utk hari sabtu lepas....

Sabtu lepas...mr. hubby dah bagi tau nak g jalan-jalan ke Shah Alam..padahal bukan tau pun jalannya ke sana...ada GPS kat hp pun umie bukan reti nak guna..kalu suruh drive dan ada org tengok GPS tu boleh la lagi..ni..umie disuruhnya tengok..dahla geografi ni lemah cikit...nak baca peta pun xbrapa nak reti..hahha...last2 jumpa gak tempatnya...

1st..umie dan mr. hubby g jalan-jalan ke PKNS Shah Alam..then Sacc Mall...tp syg Plaza Alam Sentral x pergi pun..padahal sebelah tu jer..sb nak cepat sebenarnya..time tu dah masuk waktu Asar...solat jap surau Sacc Mall tu then gerak ke I-City...

Actually..ada sign board I-city tu..disebabkan x brapa familiar ngan jalan...so..gelabah la sikit nak cari jalan..rupa-rupanya I-city tu dekat jer ngan Uitm, Shah Alam...kalu tau..xyah tengok peta pun xper..hahahhaa...kalu dah jumpa Uitm tu memang senang nak g dah..

sampai sana kul 7 petang dah..mr. hubby kata nak gerak balik kul 8 mlm...then pg pun terkejar-kejar je...dapat gak la tengok kawasan tu waktu siang dan mlm..so nice..
suka tengok lampu-lampu kat situ...

so..u all layan jer la gambar umie k...
sekarang ni..umie suka bena bergambar...yer la..nak harapkan mr. hubby nak jadi model, dia xnak...so..dia layan jerla umie nak posing mcm mana pun..hahhahaa


parking kereta kat area dinasour ni..sampai jer terus nampak ni..heheh...
mr. hubby memang sengaja dia soh umie gambar mcm ni..ala-ala dinasour tu gigit kepala umie..tp x logik lak sb umie sengeh je time tu...hahhaha






walaupun petang gini..lampunya dah on dah...lawa lak pokok ni..mcm kat oversea pulak..hehhee



ni pulak mcm time waktu krismas....hehhehe




ni pulak chinese new year....




ni pulak time winter....




suka bena nak begambar bawah pokok daun warna putih ni..hehhe


time ambik gambar ni dah nak balik dah..



kat situ lagi...



ni last sekali....gambar jadi warna merah sb gambar kat bawah pokok ni..hhehehe

6 comments:

  1. Bestnyer kak...rase nk ajk hubby pegi jer....

    ReplyDelete
  2. Cantik... kita x pernah pergi lagi waktu petang. Hari tu kita pergi dah lewat. Smpi sana pun jam 10.00 mlm. Jalan nak masuk pun sesak. Maklumlah hujung minggu.
    Taman I-City

    ReplyDelete
  3. eee bestnya kak umie.. teringin nak g sia juak.. hehe..

    ReplyDelete
  4. @Kaklong @ Izan

    g la kak long...jalan-jalan..org lepak-lepak..kalu nak g selepas solat maghrib ok ckit tp time tu org dah ramai dah...

    ReplyDelete
  5. @anastasyea

    kalu g waktu petang..time matahari nka terbenam tu pun ok gak..nampak lagi keadaan kawasannya padahal padang biasa je...hehhe

    ReplyDelete
  6. @m.r.s.d.a.y.d.e.c.k

    ct tunggu ktk lepas bersalin lok..boleh g bercuti embak anak sekali..hehehe

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...