Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, July 26, 2010

Pengukus Tupperware

Tupperware brand..semua org tau kan...
semenjak berjinak-jinak ngan brg tupperware ni...every month umie akan target nak beli sesuatu kat Tupperware...
nasib baik sekrang ni Tupperware ni dah ada kat Putrajaya, Presint 15..senangn la sikit kalu nak g..sebelum ni umie Seri kembangan...kalu balik kerja memang x sempat nak g sb kawasan tu memang jam..sampai jer nanti..kedai dah tutup.....

so bulan ni tadi umie ada target nak beli 2 barang..semuanya brand tupperware...



salah satunya adalah pengukus ni...



pengukus ni 2 tingkat...ok la siaznya...kalu nak masukkan acuan kecik tu boleh la muat then kalu nak wat muffin sikit2 tu x perlu la nak kuarkan pengukus yang besar....
bak kata mr. hubby...kenapa nak beli pengukus lagi sedangkan pengukus kat rumah tu pun xpakai....hehehhe
tau x alasan umie apa...hahah...abg..pengukus ni kecik sikit dari pengukus tu..kalu nak kukus2 benda yang kecik boleh la pakai ni..x perlu la nak kuarkan pengukus yang besar gedabak tu..hahahha

so..dia diam jerla...harga pengukus ni adalah rm49.90

ada lagi 1 brg umie nak beli Legacy Floria Serving Set sebenarnya tp dah habis stok..lagi pun bulan ni ada offer untuk barang tu dari harga Rm165.00 dapat diskaun 20% Rm 132.00...mb petang ni atau esok umie nak p ambik stok tu sb dah masuk booking...takut habis...
so petang ni nak g lagi la..hehhehe

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...