Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, July 12, 2010

Foria Lagi...

Bismillah....


N3 ni sambungan Floria 2010 Intro dan Bunga di Floria 2010
ni umie nak sambung lagi apa yg umie wat dan nak kongsi kat u all yang xdpt nak g tengok Floria...

ini adalah gambar berlatar belakangkan jambatan ni..ada org kata ni jambatan sembilu sb dulu kan cerita sembilu tu wat pengambaran kat jambatan ni..so makcik umie yang 1st time datang dari sarawak dah set kat mind diorg nak g jambatan sembilu...hehehhe

ni pulak gambar apa yang umie ambik....hihiih...bukan ambik gambar pakcik tu tau tp gambar atap pondok tu...hehehhe...ada rumput...hehehhe

ni lak kes ambik gambar sendiri boleh....setelah dekat 4 bulan umie x pakai spek mata...mata umie boleh buka besar dah...kalu beliakkan mata...mesti budak-budak pun takut..hehehe (keluar tajuk pulak dah..)



umie suka tengok ni..mcm bunga lavender kan..hehhehe


ni lak umie otw g menara ni...kalu hari biasa menara ni sunyi je kalu hari biasa...
time Floria ni jerla nak meriahnya...
next n3 umie akan cerita lak pasal umie naik menara tu k..hehheh

2 comments:

  1. dat menara boleh naik ye umie? awat la cheq ni jakun sgt hihi..

    sekolah huby ina ada juga buat booth taman kat sana..dah 2 minggu ina lepas keja p tengok dia ngan geng2 dia wat taman tu..

    sapa yang tingin nak buat landskap sendiri boleh gi floria cari idea..

    p/s: umie, tengah promo kat manjadiri2010 la ni.. facial, sauna+slim cool gel dan slimming lulur badan RM10 setiap satu..
    iklan tak letak kat blog lagi..umie org pertama ina habaq ^_^

    ReplyDelete
  2. boleh naik la ina....oo..ye ker...hari tu x pusing habis lagi tpt tu..pg pun petang sabtu dah nak gelap dah hari...rasanya time gini jer la boleh naik..naik kapal tu pun ada promotion gak..

    ok..nanti umie nak promote ina punya ni kat blog umie k...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...