Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, July 12, 2010

ada sambungan lagi ..Floria

Bismillah...

tak habis-habis lagi floria umie ni kan..hhehhe...biasalah..byk ambik gambar then stp n3 umie just letak 5 keping gambar jer utk tatapn umum..hehhehe

so..ni pulak gambar umie ambik time naik ke menara tu..menara yang mcm pensil tu....
ni pulak permandangan Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin atau ada gak org panggil sebagai masjid besi..kalu u all masuk ke masjid ni..u all akan nampak tulisan nama Allah di tengah-tengah bumbung masjid ni..rasanya umie pernah wat n3 pasal masjid ni....CLICK SINI

berdiri atas ni...boleh gak tengok view Putrajaya tp syg x tinggi sangat..boleh la nampak jambatan dan Masjid Putra dari sini...

ni pulak boleh lak termenung jauh...mr. hubby ambik gambar dari bawah....kat tiang yang mcm pensil yg umie kata tu mcm-mcm perkataan ada kat situ..kalu tengok dari jauh memang x nampak pun...yang best nyer..time tengah berdiri kat situ...ngam-ngam lak ada perkataan KEPERCAYAAN

ni pulak pokok apa entah ni...pokok ni mcm pokok pisang kipas tu..ni la pokok yang paling tinggi pernah ditemui setakat ni...umie masuk ke lanskap Jabatan Pertanian....

Lanskap dari Sg. Petani pun ada tau...sekolah-sekolah pun turut serta gak wat lanskap ni...kalu nak tau lebih lanjut..datang la ke Putrajaya sementara Festival ni ada sehingga 18 Julai 2010 ni....

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...