Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Sunday, June 07, 2009

on the way

hai u all..umie dah on the way balik ke putrajaya ni..ni pun baru keluar dari tol pagoh..cuaca pun xberapa elok sb hujan dah ni..lebat gak ni..hubby umie bawa slow je la ni..xboleh nak bawa laju-laju..lagi pun lepas ni pulak nak g kenduri makcik ofis umie..anak sulung makcik ni wat majlis reception kat rumahnya di Putrajaya..insyaAllah..harap-harap la dapat sampai awal ke Putrajaya ni then hopefully x jam kat Negeri Sembilan ni..Biasala..kat situ memang jam teruk pun kalu dah lalu kat Senawang tu...ok...tu jela dulu sb lagipun umie nak tukar drive ngan hubby umie pulak sb dia pun dah ngantuk dah tu..kesian hubby umie tau..

post signature

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...