Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, June 10, 2009

AR-RAYYAN

umie nak cerita sikit la pasal Ar-Rayyan ni..Ar-Rayyan ni nama baby yang umie pegang tu..ibunya org Pahang then ayahnya org Sabah..Time ni kesian kat ibunya Ayong ni xda org nak make-up kan dia time kawin..so dengan sukarelanya umie ngan member umie, Lea dan Maya jadi la jurusoleh bidan terjun..Alhamdulillah..nasib baik la mejadi wajahnyer yang seperti tu..lea kawan umie jd supply kasut ngan barang make up..umie tukang solek..maya tukang komen kalu ada yang tercacat kat wajah pengantin..ktorg memang gamble la nak make up kan pengantin ni..nasib baik la Ayong pun memberi kepercayaan sepenuhnya kat ktorg..alhamdulillah selesai jugak majlisnyer..ni bukan calang-calang org ktorg make up kan..sama taraf mcm mak andam padahal muka sendiri pun tak termake up pun..calit bedak ngan gincu je..hehe. Tula 1st time umie make up kan pengantin..kalu make up kan anak saudara time khatamal al-quran tu adala..


Majlis perkahwinan Ayong@Jalilah dan Aliester


ar-rayyan, maya dan umie


anak saudara umie Aina Syahirah

Image Hosted by ImageShack.us

1 comment:

  1. umieeee...kenak gamba kecik lak. x puas mata mek nk diat aie..hehehehe...

    :P

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...