Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, June 10, 2009

~~gOdEk-GoDeK~~

Sekarang ni umie rasa rajin la pulak nak godek-godek blog umie sejak kenal ngan web godek tu..anyway..thanks tu lea sb perkenalkan web tu kat umie..Now umie dah ada 3 coloum dan signature baru..best nyer tp umie rasa mcm x sesuai la pulak ngan warna template umie tu..umie tengah cari idea nak tukar template umie ni..jangan pening-pening nengok template umie asyik tukar-tukar je tau..
Image Hosted by ImageShack.us

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...