Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, May 07, 2012

Hari Bertemu Pelanggan

assalamualaikum....

hari ni umie cuti....tengahari nanti br umie balik banting...ni masih kat kampung suami lagi..
hari ni pulak kat ofis ada Hari Bertemu Pelanggan....start 7-8 Mei 2012...nasib baik la unit umie x terlibat sangat...so bolehla cuti dengan senang hati....

sblm ni xpernah lagi wat bunting utk event mcm ni...biasanya diwar-warkan kat email atau wat announcement
jer...



kalau umie tgk bunting ni segan pun ada...bangga kejap pun ada..tau sebab apa?? sebab...bunting ni umie yg design kan...simple jer kan...saper2 pun boleh wat bunting sesimple ni kan...rasa mcm dihargai lah talent nak wat bunting ni...buntinni umie wat guna ms publisher jer...umie biasa guna sb senang jer kalau nak wat kad, buku program ke..banner dan bunting.... Ada sesetengah komputer xda ms publisher ni...just download jer dr driver ms office...adalah tunanti... Kalau ada sesiapa berminat tu...try la design sendiri...nakwat kad kawin guna ni pun boleh.....

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...