Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, October 03, 2011

Birthday Girl::30 Tahun::

Assalamualaikum...

just a simple celebration..only me n mr. hubby...
tiap2 thn just 2 org jer yang sambut...
kali ni...mr. hubby ajak g makan pizza..

kalau ikutkan umie xlarat nak kuar rumah dah sb baru balik dari outstation Kuantan..penat sehh...tp memandangkan mr. hubby dah lapar n ajak g makan pizza so..proceed jer kuar...
x g jauh pun..just g Pizza hut Banting jer...

mlm tu umie order pizza n spagetti jer...nak makan pun x larat...
dah la umei x brapa nak sihat..batuk-batuk..cuaca panas di Kuantan...dan time balik dari sana...hujan lah pulak...



walaupun makna kat Pizza Hut..mr. hubby ada belikan kek ni...hehhe
angry bird...

taaddaaa,,,besarkan biji matanya....
oklah saja nak update pasal birthday tu....





No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...