Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, October 04, 2011

Teambuilding Siri 2/2011:: Bulit Gambang Resort City

Assalamualaikum...

umie baru balik dari jadi urus setia teambuilding Siri 2/2011 di Bukit Gambanf Resort City...
kali 2 dah buat kat sana..kali ni peserta seramai 57 org..mak pak budak pun ada selain dari bujang trang tang tang..tp perangai mak pak budak lagi hebat dari yang bujang..hehhe
segala perangai dibelakang tabir pun keluar sama...

byk aktiviti..n kat bawah ni ada beberapa aktiviti yang umie capture untuk tontonan umum..hehhe...


seperti biasa..ada
  1. ice breaking...
  2. paintball
  3. rod guli
  4. flying fox



ni pulak gambar time sebelum aktiviti senam arobik...
umie xperlu nak exercise dah sb berlari nak ambik gambar sb set masa 10 second kat camera..so..haruslah berlari..hehhe..suka tengok gambar tu...



hari kedua berada di sana..ada aktiviti air n free & easy..
sblm dapat masa free & easy tu ada aktiviti berakit dalam kolam..hahaha..u all boleh gelak yer...
kat water park ni mcm2 boleh main...



sebelah mlmnya hari ke 2..ada dinner...mcm2 makanan ada...duduk lama-lama pun makanan still xhabis gak..hehhe..kenyang bangat...lepas tu ada aktiviti lagi..just aktiviti ringan jer la...



ni pulak aktiviti last day..trivia persuit a.k.a explorace...



ni pulak aktiviti simbah menyimbah..hehhe..xdalah..
ni time nak masukkan air dalam batang paip, penuhkan sehingga bola pingpong keluar dari batanng paip tu..kalau kumpulan lain dah berjaya..tolong kumpulan lain..tp byk tolong simbah adalah..hahaha

ni pulak birthday girl kena simbah ngan air mineral..disebabkan time simbah-simbah tadi diorg xleh nak simbah umie sb bawa dslr..so..program terbantut sehinggalah diorg dapat idea ajak umie bergambar sekali..xtau pun diorg nak nyanyi lagu birthday tu..anyway..thanks sb ingat birthday umie...

ni pulak aktiviti bebas..sebelum majlis penutup..ada aktiviti bergambar...
tengok la..mcm2 gaya jer...


nilah wajah keseluruhan peserta teambuilding siri ke 2 tahun 2011...

kalau sesiapa nak wat teambuilding kat sini..memang best...try la...



No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...