Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, July 01, 2011

Kisah Sedih...

Assalamualaikum...


Salam Jumaat u all..almost 1 week umie x update blog
td umie jenjalan ke blog Mrs.K..
baca ne dia...terdetik hati umie nak wat n3 hari ni...

lepas tu g jalan ke blog filla..n3. dia wat umie sedih dan sebak jer...
then terus ke blog moon nak tau lebih lanjut pasal kisah ni...



sungguh berat dugaan yang norma hadapi...
setiap insan akan menghadapi dugaan dari Allah swt cuma dugaan yang datang dalam pelbagai jenis...sama-sama la kita berdoa somaga norma akan sembuh....kalau nak tau lebih lanjut..klik je mana-mana link blogger kat atas tu...

kita sama-sama berdoa semoga norma akan sembuh dan dapat mendidik dan memberikan belaian kasih sayang kepada anaknya...
dan kalau sesiapa yang nak hulurkan derma tu..boleh la berbuat demikian...



cimb


01070068677528


Noormawati Mohd Rasif


5 comments:

  1. kesian kan...dah tahu lama tapi ramai pulak bloger buat entry ni hari ni..sedih bab anak tuh...^__^:

    ReplyDelete
  2. hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
    i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

    ReplyDelete
  3. hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
    i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

    ReplyDelete
  4. adeh, sian nangga nya. sik kempang ati nak baca lagi.

    ReplyDelete
  5. nangis gak kau maca n3 n link ih...

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...