Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, July 08, 2011

Satay RM0.50

Assalamualaikum...

waaa...dah lama x update blog..busy..bz..bizi...hehhe...
ini pun n3 auto publish jer yer kawan-kawan...xdan nak menghadap dah nak wat n3.

sejak umie dah pindah ke Banting...ingatkan susah la kalau nak g makan kat luar...
tp lagi senang adalah...
walaupun rumah umie letaknya di dalam hutan kepala..eh salah..kelapa sawit..tp kalau pasal nak dapatkan tempat makan memang senang...

sekarang ni..harga satay dah mahal kan..tpt umie boleh dapat lagi beli satay 50sen..sedap lak tu...kuah kacangnya pun sedap umie suka...dalam sebulan tu adalah 2-3 kali beli satay..kadang-kadang makan satay jer..x masak nasi..tp still kenyang gak..
kalau umie nak order just call jer..then dia akan hantar ke rumah..lagi pun rumah dia ngan rumah umie dekat jer..heheh...




so inilah rupa satay 50 sen tu..susah nak dapt satay murah dan sedap tau..yang ada sekarang ni dah cecah rm1.00 atau lebih pun ada....kalau dia jual 60sen umie still terima lagi sb sedap...hehe....jemput makan...hehhehe....

1 comment:

  1. nampak sedap la...blh kongsi no tel penjual satay tu :) boleh order untuk umah terbuka nnt :) TQ

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...