Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Monday, October 05, 2015

Bubur Nasi untuk Sarapan Pagi



Assalamualaikum dan selamat pagi..

Pagi ni u all sarapan apa?

Umie? setiap hari fi ofis umie sarapan bubur nasi.. nama  lain bagi bubur nasi ni adalah nasi air.. ikut tempat la diorg nak panggil apa..

Ada orang kata bubur nasi ni makanan orang sakit.. hehhee... i don't care..walaupun org kata bubur nasi makanan orang sakit.. tp kalau dah sakit bubur nasi ni dah tak ada rasa apa dah.. tawar jer...hiihih..




Sarapan pagi yang simple jer setiap hari.. sarapan pukul 8 then tengahari baru makan lagi.. ada sesetengah orang rasa cepat lapar kalau makan bubur nasi ni...

Umie alhamdulillah... boleh tahan lapar walaupun makan setakat bubur ni untuk sarapan... sementara nak tunggu makan tengahari tu umie minum air kosong sekurang-kurangnya 1.5liter sblm makan tengahari dan telan dulu vitamin vitalea 2 biji, vita c 3 biji dan bcomplex 2 biji...

so.. pagi ni umie pun plan nak makan bubur nasi lagi untuk sarapan pagi...


2 comments:

  1. nyaman da jak rupa. kamek hari tok bekal nais goreng dabai

    ReplyDelete
    Replies
    1. best ada jak.. dah lamak x makan nasi goreng dabai.. last kmk makan time tahun 2005 kerja plkn di betong dolok...

      bubur nasi tok la menu hari-hari kmk makan dari isnin - jumaat..hehhee

      Delete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...