Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Friday, October 02, 2015

Nasi Arab Putrajaya

Umie suka makan nasi arab... xkisah la makan kat mana pun..

Nasi Arab ni mengenyangkan... Biasa kalau nak makan kena g Cyberjaya... tp sekarang ni tak yah g ke Cyberjaya.. di Putrajaya pun dah ada... lokasinya di Presint 15 @ Presint Diplomatik Putrajaya.

Makan kat sini dah 2 kali dah... kalau nak dtg makan nasi arab..make sure perut tu kosong dan betul-betul lapar... tp yang x puasnya saiz gelasnya standard jer.. xda yang gelas besar..kalau umie g kedai makan.. 1 gelas tu memang x cukup.. kadang-kadang 1 air manis dan 1 air suam kena ada...




Mr. Kabab & Biryani
try guna password wifi xboleh pulak..hehhehe


http://umikgadismelanau.blogspot.com

kalau kat sini tengok ada grill dan kabsah.. umie pilih kabsah sb time ni gigi tak brapa na sihat nak kunyah makanan keras.. so pilih kabsah.. now you see..

http://umikgadismelanau.blogspot.com

Disebabkan perut terasa amat lapar... harus la habiskan..hehhee
now you don't...

tadi nasi penuh sekarang dah licin... sebab sedap..hehhehe

No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...