Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, March 17, 2011

new york cheese cake

Assalamulaikum...hai u all...
dah tengahari gini baru umie ada nak post something kat blog..g jalan-jalan blog kawan -kawan byk beno la n3 dalam sebulan...ada yang lebih dari 30 lak tu..ni baru tengah bulan..
kalu umie boleh wat gitu..impossible la...kot-kot byk merapu jer lebih kot..hehhe...

so..n3 kali ni n3 nak wat u all terliur..hehhehe
sedap x kek kat bawah ni..
.
.
.
.
.


tentulah sedap bukan umie buatkan sb SR yang buat..hahaha

kek ni dah menjadi kegilaan umie dah skrg ni..asal nampak jer SR mesti singgah beli kek ni..
mr. hubby lak ada favourite dia sendiri..
kek yang umie suka ni namanya new york cheese..dan mr. hubby suka durian cheese...
semuanyer cheese...u all jgn geleng kepala lak yer...

mlm tadi pun mr. hubby beli ni gak..dia dah bedal 2 slide durian cheese..yang umie punya lak still dalam peti lagi..sb mlm tadi umie wat kek red velvet utk aktiviti mlm ni...
pasal kek yang umie wat tu nanti umie cerita kemudian k...

adoh..kalu la kat rumah sekarang ni..boleh la makan kek ni...nyummmmyyyy

2 comments:

  1. eh..sik adil lok. emarek mek cari durian cheese tok di SR sikda. abis kata nya

    ReplyDelete
  2. @mummysyafie

    hehehe..kmk g beli kat bangi kak..

    ReplyDelete

meh la kongsi pendapat korang kat sini...