Follower

Menu

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Thursday, March 17, 2011

3rd Putrajaya International Hot Air Balloon

Assalamualaikum....

dah 3 kali Putrajaya buat event ni dan rasanya xpernah lagi tengok yang International ni walaupun umie ni duduk dalam kawasan Putrajaya..Apakah itu? Penduduk Putrajaya sendiri pun x pergi tengok...setiap kali bulan 3 jer..dalam kalender umie adalah bulan 3 adalah bulan utk balik kampung..so..xdalah nak g tengok...thn lepas, bulan 3 jugak..umie balik Sarawak sambut anniversary kat sana pada tarikh yang sama umie balik Sarawak, Putrajaya wat event ni gak...

tp thn ni...umie ada kat sini tp xtau lagi nak g tengok ke tidak sb..sibuk nak jaga org baik pulih rumah kat Banting tu...dan rasa mcm xberminat jer nak pergi...tp insyaAllah...i'll make sure that umie akan pergi gak thn ni..ambik gambar dan tunjuk kat anak saudara kat kampung gambar tu..boleh...hehhehe


so..kepada sesiapa yang nak tau lebih lajut..click jer pada gambar kat atas tu dan boleh tgk la event yang akan diadakan tu...hehhe


No comments:

Post a Comment

meh la kongsi pendapat korang kat sini...